Om Oss

Din trivsel – Vårt ansvar

ARK Service AS ble stiftet i 2013 av erfarne fagfolk innenfor renholds bransjen. Per 2016 teller vi med 50 ansatte.

Stifterne av selskapet har lang erfaring og kunnskap om hvilke behov og utfordringer hver enkelt kundegruppe har i forbindelse med renhold og vedlikehold.

 

Selskapet er delt i to avdelinger. Ark Renhold og Ark Bygge tjenester.  Vi leverer renhold til bedrifter, private og offentligsektor. Ark leverer også bemanningsløsninger til byggeprosjekter. Selskapet dekker Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold.  

Våre kunder har kun en kontaktperson. Dette sikrer en god dialog og et godt samarbeid med kunden. Tilpasninger og endringer foretas fortløpende om nødvendig. Et av vårt viktigste redskap i denne prosessen er jevnlige inspeksjoner hos våre oppdragsgivere. Vi har utarbeidet en ny standard for våre renhold og bemanningstjenester. Forholdet til vårekunder etablerer vi over tid og baseres på pålitelighet, gode resultater og dialog.

Vi ønsker å være en problemløser i din virksomhet og-/eller hos deg privat. På denne måten kan du fokusere på det du kan best, nemlig å skape resultater.

Forretningside

Ark Service AS sin forretningside er å være en ledende leverandør av miljøvennlig renhold og bygge

tjenester til private og til bedriftskunder. Ark Service AS garanterer renhold til avtalt pris, avtalt tid og 100% kundetilfredshet.

Alle våre renholdstjenester utføres av høyt kvalifiserte medarbeidere. De ansatte er kurset i sine spesifikke arbeids/-fagfelt.  De er sikkerhetsklarert for oppdrag i bedrifter innen bygg og anlegg, offentligsektor, data – og sykehusarbeid, og private.
 

​Vårt team består av dyktige, fleksible og serviceinnstilte medarbeidere som kan renhold og som yter det lille ekstra.