BORETTSLAG

BORETTSLAG

 

Det er alltid trivelig å komme til en ren trappeoppgang. Borettslagets/ sameiets inngangspartier og trappeoppganger er ansikt utad og viktig at disse fremstår som rene og representative. Vi setter sammen en renholdsplan tilpasset deres behov.

 

 

GANG OG TRAPPEVASK

Trappeoppgangen og inngangspartiet et borettslagets første møte med de kommer. Det er viktig at renholdet av disse områder foretas med jevnlig frekvens slik at det friskt og velholdt.

 

 

HEIS RENHOLD

Renhold av heis vil være en del av det daglige renholdet. Rene heis vegger og speil gir en hyggelig og god opplevelse både for beboere og gjester.

 

 

RENHOLD AV FELLESAREALER

Med renhold av fellesarealer menes bodarealer, vaskeri, korridorer, oppgang.

 

RENHOLD TEPPER

I oppganganger og andre fellesarealer der det er tepper er en naturlig del av renholdet støvsuging og tepperens avtale med oppdragsgiver.

 

 

RENHOLD VINDUER

Renhold av vinduer i borettslaget inngår i det periodiske renholdet og foretas to eller 4 ganger i året etter nærmere avtale med kunden.

 

 

GRAFFITTI/ FASADE BESKYTTELSE 

Vi har erfaring med å bevare fasader og fjerne grafitti

Fasadevask foretas med bruk av skånsomme og miljøvennlige produkter som beskytter og bevarer fasade og miljø. Sentrale området i byen er spesielt utsatte og det er stort behov for grafittifjerning og fasadevask på gateplan.

 

 

VAKTMESTERTJENESTER

Tilbyr våre kunder spesialkompetanse på mange oppgaver. Våre medarbeidere kan løse de aller fleste typer oppdrag.

Vi har beredskapsvakt og er til stede 24 timer i døgnet 365 dager i året.

 

Dette er noe av det som vi kan hjelpe deg med:

Kontroll, administrering og oppfølging av blant annet lyspærer, heiser, sanitær-, fyrings- og ventilasjonsanlegg.

Rydding av søppelrom og annet feilplassert avfall.Mindre reparasjoner som smøring av dører og låser, justering av dørpumper,

bytting av kranpakninger m.m.Inspeksjon av bygninger og rapportering av eventuelle bygningsmessige skader og mangler som krever utbedring.

apartment-beverage-bottle-544112
clean-decoration-home-6412