Privat Renhold

PRIVAT

I dagens travle hverdag med arbeid, barn i barnehage og skole pluss fritidsaktiviteter er det lite tid til renhold i huset.  Ark ønsker å bidra til å lette kundens hverdag og tilbyr gode og tilpassede renholdsløsninger til den enkeltes behov. Mange undervurderer viktigheten av renholdet i hjemmet. Ved regelmessig renhold unngår mange allergier og hodepine plager. Godt renhold bidrar til trivsel og et godt inneklima.
 

NEDVASK/ FLYTTEVASK

Nedvask / flyttevask innbefatter vask av tak, vegger, gulv og vinduer. toalett og kjøkken.  All fastmontert innredning slik som kjøkkenskap, servant, lamper er også inkludert.

 

DAGLIG RENHOLD

Daglig renhold er regelmessig renhold som ikke nødvendigvis foretas hverdag.  Ved daglig renhold tar man for seg rengjøring av de mest utsatte områder i renholds objektet. Støv tørking av alle tilgjengelig flater, vask av gulv, støvsuging av tepper, tømming av søppel. Spesifikk renholdsplan utarbeides med den enkelte oppdragsgiver.

 

TEPPERENS OG MØBELRENS

Tepper og møbler vedlikeholdes ved daglig renhold. Likevel er det sterkt anbefalt å dyprense disse med jevne mellomrom. I all tekstil kan bakterier, midd og støv trenge dypt inn i stoffet.  Teppe og møbelrens er det eneste alternativet for å ta godt vare på disse eiendeler.  En direkte konsekvens av jevnlig teppe og møbelrens er lengre levetid og trivsel.

 

HOVEDRENHOLD

Hovedrenhold innebærer grundig og fullstendig renhold av renholds objektet. det innbefatter alt fra tak til gulv, vegger, lister, dører, bilder, lamper, innside skap. Hovedrenhold anbefales med jevnlig mellomrom (to ganger per år). Det bidrar til god inneklima og holder luftkvaliteten oppe.

 

FLYTTE RENHOLD

Flytterenhold er ikke det samme som vanlig renhold. Vårt mål er at både de som flytter ut, og de som flytter inn blir fornøyde. Overlat det verste arbeidet med flyttingen til oss. Vi vasker og skurer fra gulv til tak og du skal være sikker på at boligen blir overlevert skinnende ren. Det vi utfører i forbindelse med et flytterenhold er følgende:

Grundig vask av alle ”rene flater inkl. Tak, vegger og gulv

Innvendig og utvendig vask av alle fastmonterte skap, hyller o.l

  • Vindusvask

  • Baderomsrengjøring

  • Kjøkkenrengjøring

  • Rengjør av ventiler, avtrekksvifter, stikkontakter o.l

  • Rengjøring av karmer og lister

FLYTTETRANSPORT

Vi tilbyr de fleste aspekter og tjenester innenfor flyttetransport i Oslo og omegn. Vi utfører våre tjenester av flyttetransport med høy integritet i vårt arbeid og leverer til avtalt tid. Vi er kjent for å være kvalitetsbevisste i vårt arbeid når vi mener at flyttetransport handler om behandle menneskers private og personlige eiendeler. Erfaringsmessig har de fleste oppdrag innen flyttetransport eiendeler som ikke kan erstattes. Det er derfor du er nøye med hvem du velger til å håndtere flyttetransport for dine eiendeler.

imgs6.jpg
apartment-beverage-bottle-544112

Vi er spesialister på ...